Jess!

– Milo Ventimiglia a.k.a. Jess a.k.a. the love of my Rorys life (?) kommer att dyka upp i de nya avsnitten av Gilmore Girls.

– J.K. Rowlings manuskript till Harry Potter-pjäsen, släpps som bokHarry Potter and the Cursed Child Parts I & II, den 31.7. (Harrys födelsedag för er mugglare.) Det här är jag lite mer tudelad till, för kan det vara lika bra som originalböckerna? Jag tyckte t.ex. inte om epilogen i den sjunde boken. Med detta sagt kommer jag naturligtvis att läsa ändå, förr eller senare.

– Fick ett samtal med världens coolaste erbjudande imorse, men var tvungen att tacka nej pga kommande bebé. Det var rätt beslut, är det, men är ändå helt sprittande i kroppen när jag tänker på det. Kanske nästa år?

Annonser

2 kommentarer

Filed under böcker, film och tv

2 responses to “Jess!

  1. Jag känner mig också kluven till nya Potter-boken, tänker mig att den kommer att vara jättetunn med jättestor text och inte så mycket innehåll. Fast väntar man sig det blir man kanske positivt överraskad!

    • Jag är helt på din linje! Plus – hur bra kan en sequel bli..? Jännä dock att jag är mindre skeptiskt inställd till GG, är det för att det är tv det gäller, jag vet inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s