Jordgubbar, mango och en massa böcker

IMG_0341

Det här året har jag verkligen carpat jordgubbssäsongen. I sallader, med yoghurt, med glass, bara så där. Känns fruktansvärt sorgligt att det inte längre är många plastaskar jag kommer att bära hem under 2015.
Lax (och räkor) passar förresten otroligt bra ihop med färsk mango. Se det som ett tips.

IMG_0357

I helgen exploderade mina some-flöden i en enda karneval av uppdateringar från Flow, Way Out West och Crimetime Gotland. Som den nörd jag är önskade jag mig givetvis intensivt till den sistnämnda – men det blir en även nästa år. 18-21.8-2016 vill jag vara i Visby. Under veckoslutet som gick fick jag nöja mig med att klappa på min ljuva hög av nyanlända deckare och thrillers.

IMG_0358

Augusti är god mot oss. Plötsligt har jag blivit solbränd och kan sitta ute i trädgården ännu efter jobbet. Att det regnade och var tio grader hela maj-juni-juli är nästan glömt och förlåtet.

IMG_0373

Väldans vilket bok-tungt inlägg det här blev (alla ba: What else is new?!?). Råkar ju jobba med böcker också, och i dag och imorgon är annorlunda arbetsdagar då jag får vara med och bygga upp den splitternya snyggingen till butik på Forums bottenvåning (öppnar onsdag kl.9, komsi komsi!). Kommer att jobba något pass i månaden där, ser redan framför mig hur potentiellt dyrt det kommer att bli då sortimentet är större och dels annorlunda än det i min ”hembutik”. Kom sedan hem efter nio timmar jobb, satt 1,5 timme i den ovan nämnda soliga trädgården, åt en hastig hungrig middag och gav mig sedan på den egna bokhyllan för en stor utrensning + intryckning av nya böcker som samlats på hög(ar). Imorgon: repeat.

Annonser

4 kommentarer

Filed under böcker, jobb, mat

4 responses to “Jordgubbar, mango och en massa böcker

  1. Vill du rensa i min bokhylla också? :D Den är liten och trång och katastrofalt råddig just nu. Förresten, vi måste komma överens om dejt! Vi får höras på fb!

    • Haha, fast det är ju svårt för mig att veta vilka ni vill behålla och vilka som kan kastas. Ordnade faktiskt hyllorna på lande också, var riktigt on a roll! :D

      Jess, det ska vi göra!

  2. Kul att du kan jobba i nya butiken också! Och skoj att vara med att bygga upp! Så sjukt kaotiskt när det öppnar nytt alltså, men roligt att vara med från början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s