Money money money. Must be funny.

Ni vet när man betalar räkningar efter semestern?

arewedone

Jag är där nu. Det är smärtsamt. Den här semestern var dessutom en hejdunderlig uppvisning i konsumtion när iPhonen pajade* och vi köpte ny bil och gud vet vad. OH WELL, knäckebröd är ju gott det också.

money

*) Jag ska tillbringa veckoslutet helgen i Sverige (OH THE IRONY med tanke på texten ovan!) och övar tydligen upp mig språkligt.

Annonser

4 kommentarer

Filed under livet

4 responses to “Money money money. Must be funny.

  1. Hej! Var det så att ni var i Abu Dhabi förra vintern? Är lite sugen på att åka till Arabemiraterna, men vet inte riktigt… har hört lite både bu och bä, speciellt om Dubai. Har du tips? :) Eller ska man hellre åka till Thailand? Vet bara int

    • Jepp, och så var vi i Fujairah och Dubai två år före det, men tyckte betydligt mer om AD. Så där spontant skulle jag absolut säga Thailand, men båda har sina fördelar. Åker man i jan-feb så är AD superskön vädermässigt, nästan 30 grader men inte lika fuktigt och med mer bris än i Thailand. Flygresan är hälften kortare (fast flygfältet är ganska horror att komma in i i både Dubai och Abu Dhabi, räkna med upp till en timmes passköer), tidsskillnaden är bara två timmar. I AD finns även shopping som inte är bara fake-flipflops, men maten är också dyrare. Alkohol finns bara på hotellen, och axlar måste vara täckta när man rör sig på stan. Restauranger finns även utanför hotellen, och de är mycket billigare, men även lite svåra att hitta. Aktivitetsmässigt gäller mest shopping, en del vattensporter, utflykt till Dubai.

      Thailand beror ju så på orten, men jag älskar vänligheten, att allt är så vackert där (du får liksom inte en cokis utan en orkidé i), kulturen/religionen som är närvarande. God mat. Det finns liksom en orsak att folk återvänder dit gång på gång – drömmer själv om det för nästa vinter :)

  2. Oops avbröt där: om vi BARA vill ha strand, Riku är inte så strandig. Därför skulle Abu Dhabi kunna vara ganska coolt 8-)

  3. Ok! Kan nog vara att det lutar åt Thailand. Vi har bara 9 dagar men kan funka :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s