Saker jag inte gör

Just när man tror att alla listor snurrat runt på repeat i bloggosfären så kommer det en ny, hurra! Hanna hittade på, Peppe följde efter och hade Linn i täten. Saker jag inte gör:

Jag äter inte de sista smulorna i bottnen på cornflakespåsen, jag joggar inte, jag kallar inte folk jag känner vid efternamn, jag äter inte leverlåda, jag dricker inte kaffe, jag pratar inte ryska, jag kommer inte försent, jag stickar inte, jag lämnar inte kvar Iittala-tarran, jag äter inte råa äppel, jag äter inte tillräckligt med grönsaker, jag sköljer inte salladen, jag hoppar inte huvudet före ner i poolen, jag är inte oberörd kring vad folk tycker om mig, jag sorterar inte böckerna enligt storlek, jag låter inte bli att klämma på finnar, jag använder inte matchande underklädesset, jag tittar inte på Twin Peaks, jag går inte och lägger mig utan att tvätta bort mascaran, jag sover inte så mycket som jag borde, jag glömmer inte folks födelsedagar, jag säger inte alltid ifrån.

Ni?

Annonser

3 kommentarer

Filed under listor

3 responses to “Saker jag inte gör

  1. Hihiii, fantastiska!
    Kunde inte heller låta bli att skriva en lista :)
    När ska vi ses förresten?! Kaffe nån gång?

    • Yay, roligt! Och jo, vi ska absolut ses, vi åker snart på semester men har tänkt på både dig och gruppen att senast efter Abu Dhabi vill jag ses! Hörs på andra kanaler :)

  2. Jepp så gör vi! Ha en underbar resa till AD, njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s