11. Tapeter (i ett alternativt universum)

eldblomma jfrank

sandbergkaspr

cole&son palmjungle

fermlivingharlequin2

Ibland, speciellt när jag läst lite för mycket på Onekligens och Jennys bloggar, låtsas jag att jag är en människa som vill flytta ut till ett stort trähus på landet. Där skulle jag blicka ut över dimmiga ängar, sitta på trästolar jag målat i pastellkulörer, vandra i fårskinnstofflor över vitsåpade plankgolv och instagramma interiörbilder där vi plötsligt ändrat stil och vågat oss på vackra stormönstrade tapeter.

Annonser

4 kommentarer

Filed under hem och inredning

4 responses to “11. Tapeter (i ett alternativt universum)

  1. Hej! Jag såg tidigare att du hade köpt en svartvit matta som hette Pandora eller något liknande. Jag har bara hittat den mattan hos en finsk leverantör och har letat med ljus och lyckta! Skulle var väldigt glad om du kunde dela med dig om vart du har köpt den! :) Fin blogg för övrigt!

    • Tack tack, och jo, Anno Pandora heter mattan, och den säljs hos just finska Anttila /Kodin Ykkönen (jag bor ju också i Finland :)). Möjligen kan du kolla om kodinykkonen.com levererar utomlands, eller så får du pallra dig hit över pölen och shoppa :) Har varit mycket nöjd med mattan, och mönstret är ”negativt” på andra sidan och går alltså att använda åt båda hållen

  2. Jag tror drömmer också ibland om att bo någonstans redigt på lande, tror att jag skulle kunna trivas helt bra (nu snackar vi int Karis utan lite mer öde). Men sen tänker jag på hur prillig jag skulle ha blivit som tonåring och då går känslan över. Men jag drömmer nog om plankgolv och knarrande trappor ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s