Stillestånd.

Chocken man får när personen på studiekansliet per telefon undrar: Vad är det här med två biämnen, du borde ju ha ett stort?

CHOCK. PANIK. ETT PIP OM ATT DET ENLIGT MINPLAN..!

Sen ba: Jahaa, du började 2005, ja det var ju ett undantagsår.

*greppar astmasprayen* Nå, det skulle antagligen ha ordnat sig ändå, eftersom jag har överlopps MF-poäng som skulle ha kunnat göra det till ett stort biämne. Men FY, inga sådana där chocker mera, tack!

Annonser

5 kommentarer

Filed under livet

5 responses to “Stillestånd.

  1. Men vadå!?! Det måste man väl inte? För det har i alla fall jag inte. I kanden hade jag två biämnen a la 25sp och till magistern har jag ett 25-poängspaket.

    • Precis så har jag också, men det här var tydligen jääättekonstigt. Dock att det här är HF:s ”regler” för allmänna linjen, de tänker väl att alla ska bli lärare förr eller senare? :P Troligen annorlunda på andra fakulteter (så ta nu ingen panik), J som är jurist hade t.ex. inget biämne alls!

  2. Voi herregud, vet de NÅNTING alls? Jag kunde skriva en uppsats (5 sp) om dylika upplevelser men jag är liksom tömd på ilska för ett tag framöver. Lyckligtvis ordnade det sig även för mig till sist. Om ett par veckor blir det fan champagne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s