Bling.

Klickade hem två små smycken i slutet av förra veckan, och med snabb leverans kom de flygande till min brevlåda! Finns en massa härligheter ute i nätbutikerna, vet inte om det är en bra eller dålig sak att det oftast smäller på en mer eller mindre saftig fraktavgift om man ska få varan över Östersjön.

20131008-115727.jpg

De tre hjärtringarna som tillsammans smälter samman till en snygg fyrklöver är härifrån, och den som läser hennes blogg noggrant noterar kanske att det är en likadan ring starsom Den Enarmade Banditen har. Jag är glad över en ring som sitter bra på mina smala fingrar och inte trillar av eller snurrar runt (tog storlek 16). Hoppas materialet håller och att den inte blir sådär rödaktig som vissa kvasismycken blir, men den är gjord av stål så då borde den kanske hålla? Det andra smycket är ett Edblad-armband med en liten förgylld stjärna som blingade förbi på Att vara någons frus Instagram häromveckan. Köpte halsbandet med stålfärgad stjärna på Ålandsbåten förra året och har använt det massor, men visste inte att det fanns armband också! Fasligt/farligt inspirerande typer de där två!

Annonser

4 kommentarer

Filed under shopping

4 responses to “Bling.

  1. Vad fint! Det där armbandet har jag sneglat på! Hur mycket blev frakten? Var det annars smidigt att beställa?

    • Ringfrakten var gratis, armbandet köpte jag från Lyxxa vars frakt var 49 kr till Finland, Edblads hemsida hade 99 tror jag och Kyssjohanna var väl också halvdyrt (plus att alla ställen inte ens levererar hit :( ). Edblad finns ju på vissa ställen i Finland, men det här armbandet var slut på några ställen på nätet så jag ville inte riskera att bli utan!

      Är förresten nöjd med armbandet efter att ha haft det i dag på jobbet, var rädd för att stjärnan pga vikten skulle trilla ner ”ur synhåll”, men pga justeringskedjan vid låset blev det ganska bra balans! Vsg för rörig info :P

  2. Tack för rörigt info :D fen euro frakt verkar ok, men 10 euro börjar kännas redan speciellt om man bara köper ett lätt smycke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s