Midsommarplaner.

amsterdam

Hej måndag, nu åker jag till läkaren för att på torsdag vara helt frisk då J och jag åker ner till Amsterdam för att fira midsommar med M som bor där! När jag var där med S för några år sedan såg det ut som på bilden, men nu hoppas jag på värmande sol, prunkande blommor och vitvinsglas med en tunn yta av kondens. Sitter ni och pantar på eminenta Amsterdam-tips finns kommentarsfältet till ert förfogande!

Annonser

7 kommentarer

Filed under resor

7 responses to “Midsommarplaner.

 1. Åk båt, gå massor, ta tåget till städerna Harleem och Utrecht, gå på loppis om du hittar ett på något litet torg någonstans. Och om du hittar en pytteaffär på en sidogatan nära Beurs ska du gå in där, se om de har mina favoritbyxor (som trillade i bitar efter mycket intensivt användande) och köpa några för min räkning. Jag tror att fem par räcker.

  • De lila byxorna? :) Jo, gå och båt hade jag också tänkt (det gjorde jag redan senast), Utrecht skulle jag också gärna vilja se men vi får se om tiden räcker till!

   • Haha, de lila byxorna var andra favoriter som användes tills de föll i bitar. Amsterdambyxorna var de mörkblåa, halvlånga som såg ut som harembyxor men som inte var harembyxor.

    Nåmen om du redan gått och åkt båt, så kan du säkert prioritera mina byxor ;)

 2. Ta bussen till Edam, ät god ost och bada i det konstgjorda havet!

 3. Lisa

  Inte för att jag tror att du skulle missa det, men gå till biblioteket. Det är nybyggt och stort och i barnavdelningen fanns det förra sommaren ett fantastiskt mushus byggt av en mängd skokartonger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s