Party weekend.

Så bra veckoslut alltså! Övernattade hos J&A fre-lö, och det är så skönt att det är så überenkelt att hänga med dem trots att vi egentligen inte umgås så mycket. Går och öppnar varandras köksskåp för att duka och så. As bror med hund var också där övernatten, så det blev goda köttbullar med parmesan, hundkrafs och skratt hela kvällen.

Efter chill morgonmål i Finlands ljusaste hus tog vi oss så småningom till hotellet och började tampas med locktången. Mkt behändigt med bröllopet i källarvåningen, hår hann lockas och skumpa hann drickas i lugn och ro. Bröllopet var precis så roligt som jag hade föreställt mig, med god mat, en liten flashmob (!) och bra musik hela natten lång. Förutom tal höll ena brudfrämman i en liten lek, och fast jag i övrigt inte alls är något fan av bröllopslekar – de blir snabbt pinsamma och krystade – så var den här skojig. Brudfrämman höll alltså upp skyltar med påståenden om publiken (”från Ekenäs”, ”scouter” m.m.) bakom brudparet rygg och så skulle brudparet gissa påståendet. Speciellt sista frågan om Afkrooken var rolig…

Brudparet var the last ones standing på lördagen, men minglade ändå glatt nästa morgon på hotellfrukosten, mycket imponerande! Själv hoppas vi rätt möra och med trötta fötter i bilen och åkte hem ett par timmar innan det ännu var dags för släkthousewarming hemma hos Lillebror & J. God mat och bra stimmung även där, och charmören A (3,5 år) var rolig med sina uttalanden om att min pappa är en ”fin gubbe” och att det ibland kan lukta i folks armhålor :D.

Nu är det måndag och det kunde ju vara lite deppigt om det inte vore för att jag fyller år den här veckan. Jihuu!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under bröllop, fest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s