PW, btw.

Blajigt uttryck det där PW (powerwalk) förresten! Men vad ska jag kalla det? Är det kosher att säga länk om man inte springer? Och rask promenad låter som när man snabbt går från busshållplatsen hem, lite hukad eftersom det regnar och man har glömt paraplyet.

Annonser

10 kommentarer

Filed under hälsa

10 responses to “PW, btw.

  1. Haha! Jag förknippar helt klart ”rask promenad” med någon form av frivillig hurtighet.

  2. jag tyckte också förr att rask promenad betydde nån sorta hurtighet. Men vad som är raskt har helt förbytt mening för mig nu. Nimim. snart tar sig tanter med rullator förbi mig (nå nej kanske int ändå men så känns det för en som förrut orädd kastade sig förbi allt och alla på trottoaren)

    • Kanske det är hurtigt då, det låter bara så otrligt o-coolt jämfört med jogga/springa. Oh well. Men du ska ju vara försiktig med halkan och allt! Men är det foglossning eller mer att du känner dig otymplig? *wannabe graviditetsinsatt*

  3. Jamen det är ju coolt att vara tant och martha och allt det där, då går man väl rask promenad och inte PW. PW låter som sådant som (bloggande) stockholmare håller på med ;)

  4. Jogga och springa är nog coolare ändå tror jag tyvärr. Fast jag nog själv föredrar PW alltså. Foglossning har jag *peppar, peppar* inte ännu, fasar vid bara tanken! Otymplighet stort problem och sen allmän energibrist, från dag till dag, vissa dagar glömmar man helt bort medan det andra dagar är såå ”in your face” :D

  5. RP, röstar jag på. När någon säger PW så ser jag framför mig någon som går med hantlar i händerna och svänger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s